Gode campingplasser i Norge

Norge er et flott land å feriere i og opplevelsene er mange og varierte. Med campingplasser over hele landet er det ikke alltid enkelt å vite hvem man skal booke seg plass ved, men vi i Caravan og fritid har gjort valget litt enklere. Med utgangspunkt i hva våre mange kunder har kommet med av tilbakemeldinger har vi laget en meget uoffisiell Topp fem-liste over de beste plassene i Norge.

 

Hallingdal camping

Topp moderne, femstjernes camping og aktivitetssenter, nær sentrum av Ål, midt i Hallingdal. Kombinasjonen av en campingplass i toppklasse og stor variasjon av aktiviteter er unik i Norge. Hytter langs Hallingdalelven, campingvogner til utleie og flotte plasser for campingvogner og bobiler. Her finner man en førsteklasses restaurant og mange aktiviteter og opplevelser for både store og små. Opplev fjellene og naturen, lekeplassen, klatrepark og lokale gårdsbruk. Som den eneste campingplass i Skandinavia, ble Hallingdal camping i januar 2015 tatt opp som medlem av den prestisjefylte Leading Campings Europe.

 

Kristiansand feriesenter

Et familievennlig 5-stjerners feriesenter bare noen kilometer øst for Kristiansand, omgitt av vakkert natur. Campingplassen er åpen fra midten av mai til midten av august og har en lang rekke aktiviteter for både store og små. Her finner man to romslige hytter på 50 m², rett ved sjøen. Disse hyttene har soveplasser til 8 personer, i to soverom, stue, bad med dusj og toalett, et fullt utstyrt kjøkken, samt dyner, puter og TV. De har i tillegg 10 hytter på 35 m², for opptil 6 personer i hver hytte. Du finner også 20 hotellrom, hvorav to har egen terrasse mot solnedgangen. Alle rommene har eget bad med dusj og toalett, senger og sovesofa til en familie på 4 personer. Kristiansand feriesenter er perfekt for de som ankommer med campingvogn eller bobil og alle plassene er like flotte. Gode muligheter for strøm og septiktømming, samt velutrustede fellesanlegg drar opp. Her er masse aktiviteter, inkludert svømming på egen strand, forskjellige ballspill og volleyballbane. Barna holdes aktive på to lekeplasser og man kan bestille time for både dykking og minigolf. Senteret har også matbutikk, gatekjøkken, kiosk og en stor, felles grillplass.

 

Åsgrav Familiecamping

Åsgrav Familiecamping ligger på RV36, kun 2 kilometer fra Bø sentrum. Her er det nye sanitære fasiliteter med høy standard, handikapptoalett, vaskerom og kjøkken, samt sommerbutikk. Godt utstyrte leiligheter og hytter tilgjengelig for utleie i juni, juli og august, samt mer enn 80 plasser til vogner og bobiler. Her frister de med flotte fiskemuligheter og båtutleie som ligger rett ved campingen, nydelig strand i herlige Bøelva, stor lekeplass med minigolf og trampoline. Alt dette bare 6 kilometer til Bø Sommarland og 17 kilometer til Telemarkskanalen.

 

Lindesnes Camping og Hytteutleie

Dette er Norges sørligste campingplass, kun 3,5 km fra Lindesnes, det sørligste punktet på det norske fastlandet. Campingplassen ligger rett ved sjøen og har flotte grøntområder med herlig havutsikt. Her er det plass til campingvogner, telt og bobiler. Alle har tilgang på felles sanitære fasiliteter og et flott lekeområde for barn. Campingen tilbyr også hytter av forskjellige størrelser, alle med meget god standard. Dette er en drøm for alle som søker en rolig ferie i idylliske omgivelser.

 

Mesnali Leirsted

Mesnali Leirsted kan tilby overnatting til grupper og enkeltpersoner, både med hel- og halvpensjon. Restauranten er åpen for alle besøkende, også de som ankommer med vogn eller bobil. Mesnali Leirsted ligger rett ved Sjusjøen i vakre omgivelser, sommer som vinter. Her er det flere aktiviteter enn det man finner på de fleste campingplasser rundt om i Norge og på menyen står blant annet bademuligheter i Sør-Mesna, fotballbane, volleyballbane, lekeplass, minigolf, 3 km lang lysløype, skiprepareringsrom, gameroom, bordtennis, bueskyting, akebakke, utendørs amfiteater, kirke, hoppeslott, campingplass, WiFi med mer. Den perfekte campingplassen for alle aktive personer og de med barn.